بروزرسانی: 26 آذر 1404
معرفی 23 مورد از معروف ترین غذاهای محلی شمالی + عکس سفرزون
معرفی 23 مورد از معروف ترین غذاهای محلی شمالی + عکس سفرزون
توجه داشته باشید هنگامی که یک غذا دارای طعم و بویی لذیذ باشد بدون شک خوردن آن هم لذت بخش است، باید بگوییم که تمامی غذاهای سنتی شیراز از این ویژگی برخوردار هستند. بدون شک یکی از غذاهایی که هنگام مهمانی به خانه شیرازی ها برای شما درست خواهد شد شیرازی پلو است که یکی از محبوبت ترین و بهترین غذاهای شیرازی به شمار می رود. نان خرفه دارای بوی خوش و عطر بی نظیری است؛ زیرا برای تهیه آن از کدوحلوایی و تخم شنبلیله استفاده می شود. نان خرفه با استفاده از موادی نظیر تخم شنبلیله، شکر، نمک، کدوحلوایی، آرد برنج و آرد گندم تهیه می گردد. شما می توانید انواع نان اصیل ایرانی را در منزل تهیه کرده یا برای خرید نان به نانوایی های محل زندگی خود مراجعه کنید، اما روش آسان تر سفارش آنلاین نان در اسنپ فود است.
- در انتها نان و گوشت را در ظرف آبگوشت بریزید و ماست و سیر را به آن ها اضافه کنید تا آماده سرو شود.
- کئی پلا طعم بسیار خوشمزه ای دارد و به علت استفاده از سبزیجات در پخت آن بسیار سالم و مقوی است.
- اما در میان همه اشکنه هایی که به خصوص در فرهنگ روستانشینان استفاده می شود، اشکنه ماش خراسان مشهورتر است.
- برای یک غذای شام مهمانی مجلسی طرز تهیه این غذای ایرانی خوشمزه را پیشنهاد می کنیم.
- البته این روزها که خرید غذای آنلاین هم رایج و راحت شده است، به سادگی می توانید غذای موردنظرتان را از بهترین رستوران ها به طور آنلاین سفارش بدهید.
- این غذای لذیذ که از مواد مغذی و مقوی شامل لپه، پیاز، روغن، سبزی آش، گوشت چرخ کرده، برنج، آلو تشکیل شده است.
برای تزیین هم معمولا از خلال پسته و بادام، زرشک و پرتقال و برنج زعفرانی استفاده می کنند. برای طعم بیشتر کمی آب گوشت در ظرف های جدا کنار برنج سرو می کنند تا کسی که تمایل داشت آن را با غذای خود میل کند. غذاهای محلی که مربوط به استان قزوین می باشد شامل قیمه نثار، کوکو شیرین، شیرین پلو، حلیم، آش دوغ و دُیماج می باشد. این غذاها آنقدر لذیذ است که باعث جذب گردشگران بیشتری به سمت این شهر شده است. پاچه پلو یا کله پاچه پلو، یکی دیگه از غذاهای عجیب است که از غذاهای محلی استان فارس و شهر شیراز است. این غذای محلی که از ترکیب چغندر بخارپز، کشک، نعنا، زردچوبه و روغن تهیه می شود، بیشتر در فصول پاییز و زمستان پخته و سرو می شود و کلسیم زیادی هم دارد.
غذاهای لرستان؛ خوشمزه ترین غذاهای محلی استان لرستان
برای درست کردن این غذا، تکه هایی از دنده های گوسفندی را در سیر، روغن زیتون، پیاز، سماق، رب گوجه فرنگی، جعفری خرد شده، لیمو ترش و ... پیش غذا هایی مانند انواع ماست موسیر، محلی، دلال، خیار و چکیده که در هر رستورانی پیدا می شود اما نازخاتون و بادمجان شکم پر فقط در بهترین رستوران ها از جمله درباری پیدا می کنید. لازم به ذکر است غذا هایی که سفارش میدهید امکان این را دارید بخواهید برنج کته قالبی شما کته زعفرانی، کته شوید، کته باقالی یا کته لبنانی باشد.
اقامت در سفر به ابیانه
مثلا توریستی که از کشورهای آسیایی مانند چین و تایلند به ایران سفر می کند، از غذاهای جنوبی و دریایی لذت بیشتری می برد. ابتدا گوشت را به همراه پیاز در چند پیمانه آب بپزید و قبل از پخت کامل آن ها را به پیازهای خلالی سرخ شده در روغن حیوانی اضافه کنید تا با نمک و فلفل تفت بخورند. پس از این مرحله نان لواش خرد شده را به این ترکیب اضافه کنید تا در روغن سرخ شوند. در انتها نان و گوشت را در ظرف آبگوشت بریزید و ماست و سیر را به آن ها اضافه کنید تا آماده سرو شود. سمبوسه را می توان در لیست غذاهای نونی ایرانی قرار داد و بدون پلو سرو نمود. در مواردی گوشت چرخ کرده یا سینه مرغ ریش ریش شده نیز به مواد سمبوسه آبادان اضافه می کنند و در تهیه آن بهتر است از فلفل و ادویه های معطر آبادان استفاده شود.
از نکات مهم این خورشت میزان سیر زیاد آن می باشد و البته در مواردی به خورشت بامیه ایلام غوره یا آبلیمو و گوجه دو تکه شده سرخ شده اضافه می کنند. این خورشت یکی از غذاهای محلی پرطرفدار استان کرمانشاه به شمار می آید. خورشت خلال از نظر محبوبیت رقابت سختی با دنده کباب کرمانشاه داشته و علاقه مندان به این دو همیشه انتخاب برایشان بسیار سخت است.