بروزرسانی: 26 آذر 1404
غذاهای محلی شیراز در کدام رستوران شیراز غذای سنتی بخوریم؟ کجارو
غذاهای محلی شیراز در کدام رستوران شیراز غذای سنتی بخوریم؟ کجارو
این رستوران قدیمی بیش از ۴۰ سال قدمت دارد و هنوز همان حال وهوا را نگه داشته است؛ از درودیوار گرفته تا ظروف سرو استیل. فراموش نکنید که حتما در این رستوران یکی از سه غذای محبوب این رستوران یعنی، کباب ترش گیلانه، جوجه کباب ترش و میکس گیلانه را امتحان کنید. یکی دیگر از آش های خوش عطر و طعم استان کردستان آش دوخین یا همان آش گزنه است که با وجود گیاهان کوهستانی این آش بسیار خوشمزه و مفید است. مواد اصلی این آش گندم و جو است که این مواد را در دوغ می پزند و در کنار آن از گیاهانی مانند پونه، گزنه و کاکوتی برای خوش طعم کردن آش استفاده می کنند.
- البته تمامی مواردی که داخل این غذا به کار می رود اختیاری است و اگر هر کدام از آنها را دوست نداشتید می توانید حذف کنید.
- البته با توجه به ذائقه ی افراد خانواده می توان برخی از مواد اولیه ی پیشنهادی را حذف یا جایگزین کرد.
- برنج، لپه، کشمش، گوشت چرب، زعفران، سرکه و شیره از ترکیبات این غذای چرب و خوشمزه است.
- بومی ها ماهی سفید نر\xa0را برای این غذا ترجیح می دهند چرا که معتقدند این نوع ماهی\xa0گوشت سفت تر و خوشمزه تری دارد.
- مواد اولیه برای تهیه ی خورشت پرطرفدار و لذیذ مازندرانی پودر موسیر، پودر سیر، نمک، انار، سیر، رب انار، مرغ، پیاز، روغن کنجد و زعفران است.
این رستوران برای سرو انواع غذاهای فرنگی، فست فود، پیتزا و پاستا و… در خدمت شما است. کیفیت غذای آن بسیار عالی است و برای افرادی که به غذای ایتالیایی علاقه دارند یک گزینه عالی محسوب می شود. بنابراین اگر می خواهید پیتزا ایتالیایی میل کنید، پیشنهاد می کنیم از خدمات این رستوران استفاده کنید تا بتوانید نهایت رضایت را داشته باشید. همچنین قیمت های آن هم بسیار اقتصادی و مناسب است و هر فردی می تواند از خدمات آن استفاده کند.
با پایان توافق غلات اوکراین از طرف روسیه، چه بر سر قیمت مواد غذایی آمده است؟
هر چه زودتر به زنجان سفر کنید و این غذای محلی فوق العاده را بچشید. قرابیه از بادام پوست کنده خام، سفیده تخم مرغ، وانیل، شکر و خلال پسته و بادام درست می شود. پس از پخته شدن قرابیه ها فراموش نکنید آن ها را در ظرف در بسته نگه دارید تا خشک نشوند. اگر به شهر تبریز سفر کنید و بعد از دیدن جاذبه های گردشگری تبریز به رستوران های این شهر بروید کوفته تبریزی اصل را نوش جان کنید.
غذاهای محلی کیش بدون ماهی
آن ها یک کیسه با استفاده از شکم گوسفند که دارای چربی فراوان است تهیه می کردند تا گوشت پخته شده را در درون آن بریزند. زمانی که گوشت خشک می شد، روی آن، یک لایه چربی می بست و مانند کنسرو از ورود میکروب و انواع باکتری ها به درون گوشت جلوگیری می کرد. برای آشنایی بیشتر با انواع خورش قورمه سبزی در ایران به مجموعه غذاهای محلی کجارو سر بزنید. غذاهای تهران از جمله دمپختک، سرگنجشکی، اشکنه و بعضی از خورش ها با طعم و مزه لذیذ خود شما را به سفری در زمان دعوت می کنند؛ پس در سفر به تهران، حتما این غذاهای ساده و لذیذ را امتحان کنید.
یکی از غذاهای اصیل گیلان است و کمتر کسی است که این غذای محلی را نشناسد. این غذا با بافت نرم و غلیظش، یکی از خوشمزه ترین غذاهای شمالی است که در تهیه آن از باقلای رشتی، شوید، سیر و تخم مرغ استفاده می شود. یکی از ساده ترین انواع غذاهای محلی اصفهان، آشی است به نام اوماج چغندر. برای تهیه این آش بعد از له کردن و پختن لبوها، آرد حل شده در آب و سرکه به آن اضافه می شود. این آش جزو دسته آش هایی است که علاوه بر حبوبات و سبزی، از گوشت هم در تهیه آن استفاده می شود. ابتدا گوشت چرخ کرده با پیاز و ادویه ورز داده شده و به شکل کوفته های کوچکی در می آیند.