غذاهای سنتی کیش معرفی 18 غذای محلی کیش + رستوران و آدرس رسپینا
انتشار: خرداد 13، 1401
بروزرسانی: 26 آذر 1404

غذاهای سنتی کیش معرفی 18 غذای محلی کیش + رستوران و آدرس رسپینا

غذاهای سنتی کیش معرفی 18 غذای محلی کیش + رستوران و آدرس رسپینا

از آش های مرسوم در ایران، ترخینه جو یا آش جو است که با کمی تغییر در بیشتر شهرستان های ایران تهیه می شود. مواد اصلی آن جو به صورت پوست کنده یا نیم کوب، و یا بلغور آن است، و حبوبات که شامل نخود، لوبیا و عدس است. دمپختک از غذاهای سنتی کشور ما محسوب می شود که ماده اصلی تشکیل دهنده آن برنج است. جالب است بدانید فسنجان با مواد دیگری هم پخته می شد و شاید یکی از دلایل آن این باشد که گردوی اعلا و رب انار تازه که از اصلی ترین مواد فسنجان هستند، در همه فصول سال در دسترس شان نبود.

  • مواد اولیه \u200fی بیشتر غذاهای سنتی و محلی شامل انواع گوشت ها، مغزها، سبزیجات و ادویه\u200f جات مختلف است.
  • بسیاری از رستوران های کیش برای سرو و گارنیش غذا، از کشمش نیز استفاده می کنند.
  • در این غذا بلغور گندم را با پیاز و ادویه تفت داده و سپس با آب آن ها را می پزند.
  • این غذا با لوبیا چشم بلبلی، گوشت، رب گوجه انار، بلغور گندم و دانه های انار درست شده و به دلیل داشتن تمبر هندی ترش مزه است.
  • لذت خوردن پکوره به مانند فلافل در کنار ترشی و گوجه ای است که در کنار آن استفاده می کنید.
  • در قدیم مانند امروز رشته پلویی در مغازه ها و فروشگاه ها در دسترس همه نبود و خانم ها مجبور بودند در منزل خودشان رشته پلویی را تهیه کنند.

این دسر لذیذ عربی با عطر گلاب و طعم پسته، یکی از لذیذ ترین دسرهایی است که در دبی و بسیاری از کشورهای عربی می توانید امتحان کنید. ترکیبات مهلبیه بسیار شبیه فرنی است و نوعی پودینگ محسوب می شود. میرزا محمود دو دختر به نام های فخرالملوک و نیرالملوک داشته، فخرالملوک بعد از ازدواج با یک روحانی در همین خانه می ماند و به زندگی خود ادامه می دهد. سال ها پس از مرگ این افراد و مهاجرت برخی از اعضای این خاندان، خانه میرزا محمود خالی از سکنه می ماند و کم کم رو به ویرانی می رود.

مورد از بهترین پاساژها و مراکز خرید دماوند همراه با آدرس، شماره تلفن و ساعت کاری

برای درست کردن کوفته قمی به موادی مثل برنج پخته شده، شوید، ترخون، نخود فرنگی، گوشت چرخ کرده، پیاز، رب، آبغوره، سیر و نمک نیاز دارید. حلیم بادمجان را احتمالا در رستوران های مختلف در سراسر ایران نوش جان کرده اید، اما این غذای خوشمزه ریشه اصفهانی دارد. حلیم بادمجان با نان سرو می شود و برای تهیه آن از ترکیبی از برنج، گوشت، بادمجان، پیاز و نعنا داغ، کشک، نمک و فلفل استفاده می کنند.

مجی خورش

جالب است بدانید که پارادیزو اولین رستورانی در رشت بود که پای بسیاری از غذاهای سبک اروپایی را به این شهر باز کرد، به همین دلیل هم شهرت بالایی دارد. سامان گلریز را با چهره همیشه خندانش بیشتر در برنامه های آشپزی تلویزیون دیده ایم. او دانش آموخته رشته آشپزی بین المللی از دانشگاه استرسکلاید (Strathclyde) بریتانیا و از آشپزهای موفق ایرانی است. او در این کتاب آشپزی غذاهای ایرانی را معرفی کرده و غذاهای فرنگی را نیز در فهرست آموزش های خود قرار داده است.

دنده کباب

اگر در انتخاب غذا به خواص آن توجه بسیاری دارید، کئی انار انتخاب خوبی برای شماست. این غذا به دلیل وجود کدوحلوایی مقدار قابل توجهی پتاسیم دارد و ویتامین C موجود در انار بر خواص آن می افزاید. به جز انار و کدو حلوایی در این غذا از لوبیا چیتی، عدس، سیر، پیاز، گردو، روغن و زردچوبه نیز استفاده می شود. برای شما هم که قصد دارید در سفر بعدی تان سری به شمال ایران بزنید و می خواهید برای این کار برنامه ریزی کاملی انجام دهید، پیشنهاد خوبی داریم. روش پخت این غذا ساده است اما هر کسی نمی تواند پیازو را به خوشمزگی دستپخت اهالی زنجان درست کند.