بروزرسانی: 26 آذر 1404
طرز تهیه سمبوسه گوشت و سیب زمینی خانگی خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه سمبوسه گوشت و سیب زمینی خانگی خوشمزه و مجلسی
فودوتو یک وب سایت آشپزی است که همواره بهترین مطالب را در این حوزه برای شما تهیه می کند. پیتزا ویکتوریا یا Victoria’s Pizza یکی از انواع پیتزا های خو ... پیتزا دیترویت یا detroit pizza یکی از انواع پیتزا های آمریک ... ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می نویسم. از سبزیجات مختلف می توان برای تهیه سالاد استفاده کرد و سالادها مان ...
- می توانید سمبوسه را مشابه قبل با سس تند یا سس کچاپ میل کنید.
- برای خوشرنگ تر شدن پوسته نان می توانید مقداری زردچوبه به روغن داغ شده اضافه کنید.
- حالا اجازه می دهیم سیب زمینی به مدت ۴۵ دقیقه درون آب جوش بماند تا بپزد و مغز آن کاملا نرم شود.
- یکی از مهمترین نکات در آشپزی این است که ابتدا بدانید هدف از کار چیست و بعد برای چند نفر طبخ خواهید کرد.
در مرحله بعدی از دستور سمبوسه پیتزایی، همه مواد را با هم ترکیب کرده و چاشنی ها و ادویه های لازم را اضافه کنید. سمبوسه سیب زمینی، یکی از رایج ترین انواع سمبوسه است که هم مواد اولیه ساده تری دارد و هم سریع تر آماده می شود. مراحل تهیه این سمبوسه نیز شبیه به سمبوسه گوشت است، با این تفاوت که در این نوع سمبوسه، از گوشت چرخ کرده یا هر نوع گوشت دیگری استفاده نمی شود. به این شکل طرز پیچیدن نان سمبوسه نیز به همان شکل مشابه که در بالا اشاره کردیم، انجام خواهد شد.
امام جمعه اهواز: هر فروشگاهی که به افراد بی حجاب خدمات می دهد پلمب شود/ مردم نترسند و بی حجابی را تذکر دهند
بعد یک گوشه از نوار را گرفته و برگردانید تا یک مثلث در یک سمت از نوار ایجاد شود. سپس یک قاشق از مواد را داخل مثلث بریزید و کمی فشار دهید تا صاف شود. بعد نان را چند مرتبه دیگر روی مثلث تا بزنید تا کاملا اطراف آن را بپوشاند.
طرز تهیه سمبوسه میگو بندری خوشمزه و ساده با نان لواش به روش اصلی
در ادامه نان های لواش را به صورت مستطیلی بلند به ۳ قسمت مساوی برش می زنیم، سپس روی سطح کار قرار می دهیم. برای پیچیدن مواد سمبوسه با نان لواش ابتدا نان ها را به صورت مستطیل هایی با ابعادی در حدود 12 در30 سانتی متر در بیاورید. همانطوری که نان ها ی مستطیلی را روبه روی خود به درازا پهن کرده اید به اندازه ی لازم از مواد سمبوسه درقسمت بالای نان ها بریزید. پس از اینکه سیب زمینی ها آبپز شدند، پوست شان را می گیریم و آنها را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با گوشتکوب به طور کامل له می کنیم. در ادامه باقیمانده جعفری را به کاسه اضافه کرده و با سیب زمینی ترکیب می کنیم.
واکنش رییس اتاق ایران به قیمت گذاری دستوری
امروز در پارسی دی طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی با پنیر پیتزا به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید. سپس سیب زمینی ها را نگینی خرد کرده و در تابه دیگر سرخ کنید تا حسابی نرم شوند. ابتدا سیب زمینی ها را در آب بیندازید و بخار پز کنید. پس از اینکه کاملا پخت به دو صورت می توانید عمل کنید، یا با گوشتکوب بکوبید تا له و یکدست شوند یا اینکه به صورت نگینی و خیلی ریز خرد کنید. ابتدا مرغ ریز ریز شده و پیاز خرد شده را به همراه پودر زنجبیل و سیر سرخ کنید.