بروزرسانی: 26 آذر 1404
طرز تهیه خورش فسنجان مجلسی با مرغ و طعمی بی نظیر
طرز تهیه خورش فسنجان مجلسی با مرغ و طعمی بی نظیر
فسنجون با گوشت یکی از روش های تهیه این خورش خوشمزه می باشد که می توانید برای نهار یا شام یا برای مجالس خود تهیه کنید زیرا بسیار مجلسی و خوش طعم می باشد. شما می توانید از گوشت گوسفندی خورشتی برای تهیه این غذا استفاده کنید. اما برای تهیه غذا باید از گردو خورشتی استفاده کنید تا روغن بیشتری پس دهد و کیفیت رب انار نیز یکی از نکات مهم در تهیه فسنجون می باشد. شما می توانید به دلخواه خود فسجون را شیرین یا ترش و یا ملس تهیه کنید.
- در دستور پخت فسنجون رشتی می توانید از مرغ، اردک، مرغابی، غاز، گوشت چرخ کرده و تکه ای نیز استفاده کنید.
- برای طرز تهیه خورشت فسنجان دستورالعمل های متفاوتی وجود دارد که بسته به اقوام گوناگون ایرانی در جاهایی هر چند جزئی با یکدیگر فرق می کنند.
- به طور کلی فسنجان غذایی هست که با تجربه میشه فوت و فن هاش رو یاد گرفت ولی رعایت کردن موارد بالا، مقدار آب و به اندازه ریختن رب انار خیلی بهتون کمک میکنه.
اما برای روش برش گوشت دستتون باز هست می توانید از به شکل مربعی حدود یک و نیم در یک و نیم هم برش بزنید یا حتی از گوشت ران مرغ استفاده کنید. اما برش درشت و یک اندازه سینه مرغ خورشت فسنجون شما را مجلسی تر می کند. ۱- برای تهیه فسنجان با مرغ ابتدا گوشت سینه مرغ را به اندازه ترجیحاً درشت و مربعی حدوداً اندازه ۱ تا ۲ عدد قوطی کبریت که روی هم قرار بگیرد ببرید. اگر ران مرغ استفاده می کنید یک ران کامل را دو قسمت کنید.
طرز تهیه فسنجون با مرغ (آماده سازی گردو)
اگر میزان گردو خیلی کم باشد خورشتتان حالت آبکی می گیرد. تقریباً هرچه وزن گوشتتان است، حداقل نصف وزن آن باید گردو آسیاب شده بریزید. برای مثال اگر وزن گوشت شما ۳۰۰ گرم است به ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم گردو نیاز دارید. برای تهیه فسنجان با مرغ سینه مرغ را به تیکه ها درشت تقریباً به اندازه ۱ تا ۳ عدد قوطی کبریت که روی هم قرار بگیرد ببرید. با پیاز خوب تفت دهید و کمی ادویه مخلوط یا ترکیب زردچوبه، زنجبیل، دارچین و فلفل سیاه، به آنها اضافه کنید و بعد به آن ها گردو تفت داده شده اضافه کنید بگذارید یک تا دو ساعت خوب جا بیافتد.
آموزش طرز تهیه املت دنور خوشمزه و مجلسی برای صبحانه و عصرانه
غذاهایی که حالا در همهمه ی غذاهای بین المللی تا انبوه غذاهای رنگ و لعاب دار فست فودی بیش از پیش مورد توجه ما ایرانی ها و حتی دیگر مردمان از دیگر کشورها قرار می گیرند. فسنجان (fesenjan) یکی از همین غذاهای اصیل ایرانی است که دست برقضا محبوب ترین آنها هم می باشد. مقدار گردو برای فسنجان به ازای هر نفر ۸۰ تا ۱۰۰ گرم است. گردو رو خوب آسیاب میکنم البته نه در حدی که خمیر بشه و به روغن بیافته. به پیاز ها اضافه میکنم و تفت میدم تا زمانی که بوی گردو بلند بشه و به اصطلاح خامی گردو گرفته بشه.
خوش رنگ شدن خورشت فسنجان
بعد از اینکه مرغ حسابی همراه رب پخت و مزه دار شد و عصاره ش کامل ازش خارج شد، از آب درش میاریم و گردوها رو به خورشت اضافه می کنیم. بذارین با حرارت کم چند ساعت خیلی آروم بپزه تا جا بیوفته و روغن گردوها در بیاد. در تهیه خورش فسنجون مجلسی، بسته به ذائقه از رب انار ترش، ملس یا شیرین استفاده کنید. دراین مطلب طرز تهیه خورشت فسنجون رو با همه نکات و مراحل میذارم برای اون دسته از دوستانم که خیلی این خورشت رو دوست دارن ولی خورشتشون جا افتاده نمیشه. سپس گردوی پودر شده را کمی روغن تفت بدهید تا رنگ آن یک درجه تیره شود. مانند دستور قبلی هر نیم ساعت یک تکه یخ داخل آن بیندازید.