بروزرسانی: 26 آذر 1404
روستای ابیانه ، روح سرخ قلب ایران سفرزون
روستای ابیانه ، روح سرخ قلب ایران سفرزون
برنج، لپه باقالی، پیاز، کره، زردچوبه و نمک مواد اولیه این غذا را تشکیل می دهند. خوردن این غذا با ترشی، ماست یا سالاد شیرازی و گوجه فرنگی مزه خوب آن را چند برابر می کنند؛ البته قمی ها بعضی اوقات این غذا را با تخم مرغ نیمرو نوش جان می کنند. این خورش خوشمزه، خوش عطر و خوش طعم با استفاده از مرغ، رب، پیاز سرخ شده و انواع ادویه جات پخته می شود. رنگ ولعاب این غذا حسابی هوس برانگیز است و به همین دلیل جایگاه ویژه ای در سفره خانه های گیلانی دارد. برخی برای پخت این غذا از سبزیجات، رب انار، آبلیمو، گردو یا سیر هم استفاده می کنند.
- خورش ماست از ترکیب موادی مانند گوشت گردن بدون استخوان، ماست چکیده، نمک، شکر، آب، گلاب، زردچوبه، زعفران، خلال پسته و بادام و زرشک تهیه می شود.
- سپس موارد زیر را جداگانه پخته و در نهایت همه را با انواع ادویه و چاشنی مخلوط می کنند.
- چنگ مال خرما با نان تافتون خردشده، گردوی آسیاب شده، مغز گردو، روغن حیوانی و خرمای چرخ کرده درست می شود.
- رنگینک از آن دسرهای خوشمزه، مقوی و پرکالری است که بوشهری ها آن را به بهترین شکل درست می کنند.
ایرانیان برای تهیه انواع سالاد از زیتون، آب لیمو، آب غوره، نمک و فلفل استفاده می کنند. سبزیجات و صیفی جات رایج در غذاهای ایرانی شامل کدو تنبل، اسفناج، لوبیا رشته ای، نخود فرنگی، جعفری و هویج می شود. طبق نظر سنجی، کباب، فسنجان، قرمه سبزی، خورش قیمه، آب گوشت و ته چین هستند.
آش دوغ قزوین
وجود سیر و شوید، باعث خوش عطر و خوشمزه شدن این غذا شده اند و تخم مرغ نیز آن را مقوی و مفید می کند. رشتی ها این غذا را در کنار برنج سرو می کنند و از طعم خوش آن لذت می برند. یکی از قدیمی ترین و اصیل ترین غذاهای محلی رشت، کویی تره است که از دیرباز سر سفره رشتی ها دیده می شد. این غذا هم شباهت زیادی به میرزا قاسمی دارد با این تفاوت که به جای بادمجان، از کدو حلوایی در پخت آن استفاده می شود. کدو حلوایی، سیر، گردوی سابیده شده، رب انار و رب آلوچه مواد پایه این غذا هستند، اما برخی افراد چاشنی ها و مواد دیگری را نیز به آن اضافه می کنند.
خورشت سیب و آلبالو
اگر نگاهی به لیست غذاهای محلی اصفهان بیندازید، یک وجه مشترک بین تمام این غذاها پیدا می کنید. معمولا به شکل حلیم هستند، با نان سرو می شوند و گوشت جزء مواد اولیه آن هاست. در این مطلب ابتدا به معرفی انواع غذاهای محلی اصفهان می پردازیم و در ادامه هم از آش های معروف اصفهان مانند آش اوماج صحبت خواهیم کرد.
این کباب با طعمی ترش و شیرین معمولا با نان یا برنج سرو می شود و تجربه ای متفاوت از یک شامی را به شما ارائه می دهد. کباب زردک به آسانی و در کمتر از یک ساعت در خانه آماده می شود و می توان آن را به عنوان غذای اصلی، پیش غذا، غذای پیک نیک یا یک میان وعده خوشمزه سرو کرد. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه کباب زردک و نکات طلایی پخت آن آشنا کنیم. یکی از ویژگی های اصلی این خوراکی محلی، طعم شیرین آن است و از همین رو بیشتر برای دسر مصرف می شود. غذاخوری های حاشیه زنده رود، خیابان های اطراف میدان نقش جهان، هتل های اصفهان و غیره از گزینه های پیش روی شما برای چشیدن بهترین خورش ماست عمرتان هستند که نباید از آن غافل شوید.